AKCE! Originální taška ZDARMA ke každému balení OBT

Originální taška ZDARMA ke každému balení OBT

Akce probíhá od 21. do 31. října 2024 nebo do vyčerpání zásob.
Taška zdarma ke každému balení při objednávce nad 1 kg krmiva, u gramáže 350 g až při objednání tří sáčků.
(nevztahuje se na pamlsky OBT).

Taška je zhotovena z netkané textilie. Rozměry tašky jsou 45 x 35 x 12 cm.

OVEN-BAKED Tradition

Jste na správném místě, pokud hledáte krmivo, které není jen náhodnou směsí ingrediencí, ale výsledkem péče, odbornosti a lásky k vašim domácím mazlíčkům. Představujeme vám OVEN-BAKED TRADITION™ - revoluční krmivo, které vám a vašemu zvířátku přinese řadu výhod!
OVEN-BAKED TRADITION™ je nejen granulované krmivo. Je to produkt, který se vyrábí pomalým pečením při nízké teplotě v 50 metrů dlouhé peci, což je výrazně odlišné od běžných extrudovaných krmiv, která najdete na trhu. Tímto způsobem můžeme do receptury zařadit bezkonkurečně větší podíl čerstvého masa a zvýraznit tak všechny vůně a chutě. 
Naším cílem je nejen naplnit misky našich čtyřnohých přátel, ale také zajistit, aby jejich strava byla co nejkvalitnější. Proto v našem krmivu najdete snadno stravitelné suroviny a zachováme integritu zdrojů bílkovin a základních vitamínů. 
OVEN-BAKED TRADITION™ není jen o nutriční hodnotě. Granule tohoto krmiva jsou o 20 % hustější než běžné granule, což znamená, že i menší dávka tohoto krmiva dokonale zasytí vaše zvíře. Ušetříte nejen peníze, ale také zjistíte, že vaše zvíře je sytější a šťastnější.

Zde je pět přesvědčivých důvodů, proč zvolit OVEN-BAKED TRADITION™:

  • Inovativní výrobní proces: Granule jsou pečené v peci místo obvyklé extruze, což zaručuje zachování všech nutričních hodnot, vůní a chutí.
  • Vysoce kvalitní suroviny: Používáme větší podíl čerstvého masa a snadno stravitelné suroviny.
  • Optimální nutriční hodnota: Zachováváme integritu zdrojů bílkovin a základních vitamínů pro optimální zdraví vašeho zvířete.
  • Vyšší hustota: Naše granule jsou o 20 % hustější, což znamená, že i menší dávka krmiva dokonale zasytí vaše zvíře.
  • Úspora peněz: Díky vyšší hustotě krmiva nebudete muset krmit tolik, takže ušetříte peníze.

Hlavní ingredienci OVEN-BAKED TRADITION™  tvoří maso z vybraných kanadských farem - kuřecí, jehněčí, kozí, krůtí, rybí - takže čerstvost a kvalita jsou vždy na prvním místě.
Ale to není vše. Naše recepty také obsahují šťavnaté ovoce a zeleninu, jako jsou sladké brambory, jablka, borůvky, banány, špenát, brokolice, dýně a brusinky. Každá z těchto ingrediencí přispívá k základním živinám, které vaši chlupatí přátelé potřebují pro dlouhý a zdravý život.
Chceme poskytnout kompletní péči o vaše mazlíčky, takže jsme naše krmivo obohatili o vitamíny, minerály a celozrnné obiloviny (ječmen, oves, žito, lněné semínko), které si sami meleme, aby byly co nejprospěšnější. Jistě vás potěší, že žádná z našich receptur neobsahuje hormony, antibiotika, umělá dochucovadla ani konzervační látky.

Přihlášení zavřít