Hlodavec, jako dárek

Většina dětí si přeje zvířátko. Je na dospělých zvážit, zda dítě péči zvládne. Pokud se rozhodnete, že je vhodná doba, aby do Vaší rodiny přišel nový kamarád, je třeba pořídit také potřebné kvalitní vybavení.

Vybavení pro hlodavce je nezbytností pro každého majitele malých mazlíčků. Naše nabídka obsahuje vše, co potřebují ke zdravému a šťastnému životu, od výběhů do bytu po zateplené králíkárny až po roztomilé hračky a v neposlední řadě vyvážené krmivo.

Výběhy do bytu umožňují Vašim mazlíčkům prozkoumávat domov. Zateplené králíkárny zajistí, že Vaše zvířátko bude v teple i v chladných zimních dnech.

Ať už zvolíte jakýkoliv prostor, je důležité vybrat do něj vhodné vybavení, které bude vyhovovat právě potřebám Vašeho zvířátka. Misky na krmení a vodu nesmí chybět. Některá zvířátka, například potkani rádi hrabou. V tomto případě je vhodnější zvolit pítko, aby měli neustále dostatek čisté vody.

Dále nabízíme široká škála hraček pro hlodavce, které zaručeně potěší vaše mazlíčky a pomůže jim zůstat fyzicky i mentálně aktivní.

Naplňte misku porcí vyvážené stravy, která zaručuje, že Vaše zvířátka dostanou všechny důležité vitamíny a minerály, které potřebují k udržení zdraví.

Ať už hledáte vhodný dárek pro Vaše zvířátko nebo vybavujete prostor pro nového zvířecího kamaráda, najdete v naší nabídce vše potřebné.  

Domečky pro hlodavce, kukaně, pelíšky

Mlsání a krmivo pro hlodavce

Vitamínové pochoutky

Výběhy a králíkárny

Hry a zábava

Misky a pítka

Podestýlka a čištění klecí

Péče a hygiena

Přeprava hlodavců, boxy

Postroje a vodítka

Přihlášení zavřít